ANDA MASIH MENCARI CARA

KURUS YANG BERKESAN?

DAH DIET TAPI MASIH TAK JADI?

ANDA MASIH MENCARI CARA

KURUS YANG BERKESAN?

DAH DIET TAPI MASIH TAK JADI?

MASALAH RAMAI ORANG

MASALAH RAMAI ORANG

KENAPA BENDA NI TERJADI??

Pertama kita perlu kenal mekanisma yang berfungsi untuk membakar lemak atau kalori di dalam badan yang dipanggil METABOLISMA. Apakah itu METABOLISMA?
Metabolisma merupakan proses di dalam badan yang menukarkan kalori daripada makanan kepada bentuk tenaga. Tenaga inilah yang kita gunakan untuk melakukan kerja-kerja dan juga tugasan harian. Keperluan kalori pastinya berbeza untuk setiap orang mengikut lifestyle‘ masing-masing. Sebagai contoh seorang atlet memerlukan jumlah kalori yang lebih tinggi berbanding seorang pekerja ofis.
Metabolisma terlibat dalam tiga perkara asas di dalam badan. Yang pertama 75% tenaga ini digunakan untuk membolehkan organ badan berfungsi dengan baik. Kedua, 30% digunakan untuk pencernaan dan penyerapan makanan. Manakala baki tenaga yang tinggal, akan digunakan untuk aktiviti fizikal harian seperti bersenam, bergerak dan sebagainya.

SO, KENAPA MASIH TAK KURUS-KURUS?

SO, KENAPA MASIH TAK KURUS-KURUS?

INI YANG RAMAI ORANG TAK TAHU…

Kebanyakan daripada kita, bila sebut tentang diet, mereka akan fikir tentang jangan makan atau kurangkan makan kolestrol. Itulah beza orang yang tahu ilmu diet dan tak tahu. ‘Play’ video di sebelah kalau nak tahu…
Kebanyakan daripada kita, bila sebut tentang diet, mereka akan fikir tentang jangan makan atau kurangkan makan kolestrol. Itulah beza orang yang tahu ilmu diet dan tak tahu. ‘Play’ video di bawah kalau nak tahu…

jadi, apa penyelesaiannya??

MEMPERKENALKAN

fat burner mega 3.0

fat burner mega 3.0

satu formulasi UNTUK

membantu ANDA meningkatkan kadar metabolisma dalam badan!

BAGAIMANA FAT MEGA BURNER 3.0 BOLEH MEMBANTU SAYA?

TKO NUTRITION dihasilkan daripada 8 bahan yang terbaik untuk membantu anda menurunkan berat badan dengan meningkatkan lagi kadar metabolisma badan anda, supaya, akan berlaku lebih banyak pembakaran lemak yang tidak digunakan di dalam badan. Bayangkan, bagaimana FAT BURNER MEGA 3.0 membantu anda menguruskan badan.

bahan di dalam FAT BURNER MEGA 3.0 dan fungsinya

acai berry

Acai berry merupakan salah satu daripada ‘superfood’. Ia memberi tenaga dan juga membakar lemak untuk mengoptimumkan proses mempercepatkan penurunan berat badan.

halia merah

Red ginger atau halia merah berfungsi untuk menurunkan kadar asid di dalam sistem pencernaan, untuk menambahkan lagi kadar pembakaran lemak dalam badan.

brindall berry

Brindall berry berfungsi untuk mengawal ‘release’ hormon glycogen yang memberikan tenaga kepada badan. Ia juga membantu anda untuk mengelakkan rasa pening kepala apabila kurang karbo.

GUARANA

Guarana membantu memberikan tenaga dan mengurangkan “physical and mental fatigue” . Untuk mereka yang sudah berkahwin, guarana juga membantu untuk mengembalikan nafsu seks.

TEH HIJAU

Ia berfungsi untuk menurunkan kolestrol dan menaikkan metabolisme di dalam badan.  Berdasarkan beberapa kajian yang dilakukan, teh hijau dapat mengurangkan lemak, terutama pada bahagian perut.

KAYU MANIS

Sumber antioksiden yang tinggi di dalam kayu manis membantu memperlahankan proses penuaan sel-sel di dalam badan. Jadi badan anda sentiasa berasa muda dan bertenaga untuk melakukan kerja!

LIHAT KESAN KEPADA PENGGUNA-PENGGUNA FAT BURNER MEGA 3.0

NANTI DULU!

SEBELUM ANDA DAPATKAN

FAT BURNER MEGA 3.0 SAYA NAK

BAGI ANDA NI…

group coaching kurus lifetime

(bernilai rm1500) percuma!

Group Coaching TKO Nutrition Lifetime
Di dalam group group coaching ini, anda akan diberikan akses untuk mendapatkan konsultansi ONLINE secara terus dengan coach-coach kami. Mereka sendiri akan bimbing anda cara pemakanan yang sihat yang perlu anda amalkan, disamping menggunakan TKO NUTRITION untuk mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan. Di luar sana, anda terpaksa bayar secara bulanan untuk anda bertanyakan soalan-soalan mengenai diet pemakanan yang sesuai dengan anda. Tetapi, di dalam group ini, semua ahli bebas untuk bertanyakan apa jua soalan mengenai gaya pemakanan mereka. Sampaikan, ada yang ambil gambar makanan tengah hari mereka dan tanya pada coach, “Kalau saya makan macam ni okay tak?”. Kalau makanan yang mereka ambil tu okay, then coach akan cakap, “Okay. Good to go!”. Tapi kalau tak okay, coach takkan marah. Mereka akan suggest pada anda. Apa yang sesuai untuk anda tambah dalam meal anda. Cool kan? Okay. Tak cool. Sebab takde bukti? Nah. Bawah ni saya share screenshot.
“Siapa coach-coach yang akan bantu saya tentang diet pemakanan saya nanti?” “Boleh percaya ke?” Jangan risau. Mereka benar-benar orang yang amalkan falsafah ‘walk the talk’. Kenapa? Sebab mereka pernah berada di tempat anda dan tahu secara spesifik apa yang perlu anda lakukan. Cool kan?

Jika anda sudah seminggu menggunakan produk kami tetapi masih tiada kesan, anda hanya perlu contact dengan coach kami melalui Whatsapp. Coach kami akan consult anda berdasarkan cara pemakanan anda dan exercise yang telah anda lakukan.

“APA YANG SAYA BAKAL DAPAT LAGI DENGAN GROUP COACHING NI??”

“Siapa coach-coach yang akan bantu saya tentang diet pemakanan saya nanti?” “Boleh percaya ke?” Jangan risau. Mereka adalah coach yang benar-benar ‘walk the talk’. Anda boleh lihat sendiri testimoni mereka. Tambah lagi, ilmu-ilmu yang anda akan dapat nanti semuanya disertakan dalam bentuk video. Semuanya untuk memudahkan anda lebih faham tentang gaya pemakanan yang betul ditambah dengan ‘booster‘ seperti Fat Burner Mega 3.0.

Coach akan guide sampai berjaya kurus

Coach monitor diet anda

Coach sediakan nota pemakanan

Coach ajar diet tapi tak berlapar

Ahli group 15,000+, kawan-kawan yang berjaya kurus pun akan share tips mereka

Contest testimoni setiap bulan

Ada jaminan pulangan wang*

oops..nanti. bukan tu saja saya nak bagi!

oops..nanti. bukan tu saja saya nak bagi!

saya juga nak bagi anda shaker secara percuma!

Group Coaching TKO Nutrition Lifetime
Group Coaching TKO Nutrition Lifetime
FAT MEGA BURNER 3.0 perlu dikonsum setiap hari sehingga habis dalam tempoh sebulan. Ini untuk membantu anda mendapatkan saiz badan yang diinginkan dengan menurunkan berat badan. Shaker ini memudahkan anda membancuh FAT MEGA BURNER 3.0 dan is boleh dibawa kemana-mana sahaja.

jika anda dapatkan sekarang…

jika anda dapatkan sekarang…

kami berikan dua ini secara percuma

nota pemakanan (HARDCOPY).

free shipping

free shipping

apa kata mereka?

TESTIMONI PENGGUNA

“Hasil dari bantuan dan bimbingan dari Coach team ilmu kurus dan pengunaan TKO FatBurner, saya telah berjaya menurunkan berat sebanyak 11kg dari 78kg ke 67kg dalam masa 3 minggu!!!,usaha tangga kejayaan,tanpa Usaha tiadalah hasilnya.Sampai bila nak jadi gemuk?sampai bila nak kena label “gemuk Mesti pemalas ni” Sampai bila??? fikirkanlah,ubah mind set yang korang pun boleh!!! Macam mana Nak ubah? Tko plus konsisten adalah jalan penyelesaiannya Belum Cuba Belum tahu!

#grouptkopadu #testimonitko Sue Eyyka

“Hasil dari bantuan dan bimbingan dari Coach team ilmu kurus dan pengunaan TKO FatBurner, saya telah berjaya menurunkan berat sebanyak 27kg dari 110kg ke 83kg”.

Tampa ilmu, usaha dan disiplin, saya tidak berjaya untuk menggapai sebuah impian.
Untuk berjaya dengan gaya hidup lebih sihat, “GEMUK” bukanlah pilihanku lagi!

“Biarlah Aku Mati Mencuba, Bukan Sebab Kecewa”
#grouptkopadu
#testimonitko Mohd Shokhibul

Hasil dari bantuan dan bimbingan dari Coach team ilmu kurus dan pengunaan TKO FatBurner, saya telah berjaya menurunkan berat sebanyak 10kg dari 78kg ke 68kg. ‘Ramai yang ingin segera meraih impiannya untuk kurus dan sihat. Tetapi ramai juga yang tersungkur tanpa bimbingan dan dorongan. Jangan pernah mengalah untuk mencari ilmu, teruskan perjuanganmu.’ #grouptkopadu #testimonitko Najwa Nasir

PAKEJ FAT MEGA BURNER 3.0 KEBABOMM!

Pilih pakej kuruskan badan yang terbaik untuk anda mulakan sekarang!

“boleh jadi ke?”

Kami memberi anda jaminan anda memerlukan sekurang-kurangnya 1 minggu untuk mula nampak perubahan selepas mula menggunakan Fat Burner Mega 3.0. “Kalau takde perubahan apa saya kena buat?” Kalau takde sebarang perubahan dalam tempoh seminggu anda boleh mendapatkan khidmat nasihat daripada team coach kami. Coach kami akan consult anda dari segi pemakanan dan juga senaman yang anda perlu lakukan. Dan paling best, tanpa sebarang bayaran! Jika anda mendapatkan Fat Burner Mega 3.0 hari ini. “Macam mana kalau tak jadi jugak?” . Sekiranya produk kami masih tak berkesan untuk anda, kami akan pulangkan semula wang anda 100%.

SIAPA YANG TAK SESUAI GUNAKAN FAT BURNER MEGA 3.0 INI?

Q

Pesakit jantung

Q

Pesakit diabetes kronik

Q

Baru lakukan pembedahan dalaman

Q

Pesakit buah pinggang

Q

Berumur kurang dari 15 tahun dan melebihi 35 tahun

Q

Pesakit kencing manis

Q

Wanita mengandung, berpantang, dan menyusukan anak

Q

Wanita mengandung, berpantang, dan menyusukan anak

SOALAN LAZIM

Anda mempunyai kemusykilan mengenai produk kami? Lihat soalan yang biasa ditanya kepada kami dan jawapan kami kepada mereka yang menjawab soalan.
t

Satu botol Fat Burner Mega 3.0 boleh tahan berapa lama?

Satu botol fat burner mega 3.0 untuk 40 serving. Boleh bertahan sebulan.
t

Fat Burner Mega ini dalam bentuk pil atau susu? Perisa apa?

Fat Burner Mega dalam bentuk serbuk. Bancuh dan minum. Perisa mix berry.
t

Fat Burner Mega ini dalam bentuk pil atau susu? Perisa apa?

Fat Burner Mega dalam bentuk serbuk. Bancuh dan minum. Perisa mix berry.
t

Berapa lama nampak kesan?

Jika follow guide dari group jurulatih kurus, biasanya seminggu sudah nampak kesan. Tapi jika dah guna seminggu tapi tiada kesan, post terus dalam group jurulatih kurus dan coach akan bantu selesaikan permasalahan anda.
t

Kalau sudah kurus, perlu lagi minum Fat Burner Mega?

Tidak perlu, kami akan guide cara kekalkan berat badan.
t

Macam mana nak join group jurulatih kurus?

Group Jurulatih Kurus hanya untuk customer Fat Burner Mega yang beli dengan kami sahaja. Selepas buat pembayaran saya akan invite dalam Group Jurulatih Kurus.
t

Group jurulatih kurus ada di FB sahaja?

Yup , kerana ahli group sudah melebihi 12 ribu orang. Tidak boleh buat di WhatsApp sebab terlalu ramai.
t

Kenapa perlu beli dengan mynutrition.com.my?

Kami akan guide anda sampai anda BERJAYA kurus. Beli dengan kami sahaja yang akan dimasukkan dalam group jurulatih kurus. Siap ada MONEY BACK GUARENTEE! mynutrition.com.my ialah satu website jualan dibawah kelolaan syarikat berdaftar ASAHI ENTERPRISE (SA0459221-U) . Kami telah pun mendaftarkan syarikat kami di Surujanjaya Syarikat Malaysia (SSM).
t

Ada kesan sampingan?

Tiada kesan sampingan. Ini bukan detox. Tiada rasa cirit birit.
t

*Ada money back guarantee?

Yup. Jika awak da habis guna Fat Burner Mega 3.0 dan follow guide dalam group kami akan pulangkan wang anda.

Kami komited mahu membantu anda menguruskan badan dengan bantuan Fat Burner Mega 3.0 dan juga coaching daripada coach-coach kami yang sedia bersama untuk mencapai matlamat dan juga impian anda, KURUSKAN BADAN.

Maklumat Perniagaan

Asahi Nutrition (SA0459221-U)

22A-2 Ken Rimba Commercial Centre, Jln Lengkuas C16/C, Ken Rimba 40200 Shah Alam, Selangor.